Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken in uw nieuwbouw of renovatie? Elektrotechniek Degroote voert met de hoogste zorg al uw elektriciteitswerken uit conform de geldige reglementering zowel residentieel als industrieel. We voorzien u van alle schema’s en zorgen voor de vereiste keuringsattesten.

Domotica blijft voor vele mensen een onbekend terrein. Het wordt vaak als duur en gebruiksonvriendelijk beschouwd maar door slimmer om te gaan met uw energie zal u op termijn besparen op uw eindfactuur. U kan bij ons altijd navragen wat een domoticasysteem van voordelen kan hebben voor uw nieuwbouw of renovatie.

Bij Elektrotechniek Degroote bent u aan het juiste adres voor zowel uw verlichting voor buiten als voor binnen. In samenwerking met een lichtstudiebureau kunnen wij een lichtplan opstellen naar gelang uw wensen. U kan bij ons ook terecht om uw bestaande verlichting te vernieuwen door LED verlichting. Wij rekenen graag voor u uit wat uw hierdoor zal besparen.

Elke elektrische installatie moet gekeurd worden door een erkend controleorgaan volgens de AREI normen. Een keuring moet opnieuw gebeuren bij wijziging, verzwaring of uitbreiding van de installatie. Ook bij de verkoop van uw huis moet u de installatie laten keuren. Bovendien moet iedere installatie iedere 25 jaar opnieuw gekeurd worden en voor handelspanden is dit om de 5 jaar.
Wanneer de installatie niet in orde is, moet deze binnen de 18 maanden in orde gebracht worden en opnieuw gekeurd worden. Een goedwerkende installatie is van levensbelang daarom zijn wij graag uw partner om uw installatie te keuren en indien nodig aan te passen.

De gepaste toeganscontrole is van groot belang voor ieders veiligheid. Uit ons ruim aanbod zoeken wij voor u de perfecte oplossing. Door middel van bijvoorbeeld een parlofoon, videofoon, badgelezer of irisscanner kunnen wij u helpen beschermen tegen inbrekers of ongewenste bezoekers. Ook wanneer u nood hebt aan prik- en of tijdklokken kunnen wij u verder helpen. We maken met u een plan op maat om stap voor stap de beveiliging en toegangscontrole toe te passen en (eventueel in zones) uit te voeren. Neem hiervoor gerust contact op met ons.

Brengen zonnepanelen wel nog iets op? In het huidige economische klimaat blijft dit antwoord volmondig ja! Zeker nu de stroomprijzen fenomenaal blijven stijgen, blijft het een zeer interessante investering.
Wij bieden u persoonlijk advies, een op maat gemaakte offerte en een hoogstaande kwaliteit en rendement van de installatie. Om dit alles te verwezenlijken werken wij samen met SMA. Aan de hand van hun uitgebreide gamma kunnen wij oplossingen bieden voor ieder dak.